ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΕΒΙΝ ΜΑΚΓΚΡΟ
«Οι γυναίκες προτιμούν το… γεμάτο πορτοφόλι»

Τα θηλυκά δεν χρειάζονται άνδρες ρομαντικούς και τρυφερούς και δεν ζητούν αγάπη λέει ο Κέβιν Μακγκρό νεαρός ερευνητής στην Εξελικτική Βιολογία στο Cornell University της Νέας Υόρκης ο οποίος μελέτησε τις αγγελίες μοναχικών γυναικών στις εφημερίδες 23 αμερικανικών πόλεων.

Η Δρ. Κάθριν Χακίμ ανακάλυψε ότι σήμερα οι γυναίκες παντρεύονται πλούσιους άντρες, πολύ πιο συχνά από όσο το 1940. Άλλες αμφιλεγόμενες έρευνες αποκάλυψαν, ότι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν το σεξ, είναι το εισόδημα του ερωτικού της συντρόφου.

Από ότι φαίνεται λοιπόν, οι γυναίκες πραγματικά κοιτάζουν το πορτοφόλι. Η πραγματική επιλογή ενός συντρόφου όμως όταν οι γυναίκες σκέφτονται οικογένεια και παιδιά, έχει να κάνει με άλλα προτερήματα, όπως είναι η ειλικρίνεια, η αφοσίωση, η δέσμευση και η αξιοπιστία.

Η ανθρωπολόγος Δρ. Χέλεν Φίσερ από το πανεπιστήμιο του Ρότζερς, βρήκε ότι η πλειονότητα των γυναικών ψάχνει άντρες με οικονομικούς πόρους από πάντα. Αυτό οφείτεται στο αίσθημα της ασφάλειας, αφού με αυτό τον τρόπο μπορούσαν να εξασφαλίσουν καλύτερη ανατροφή στα παιδιά τους.

Τέλος, παρόλο που μια γυναίκα ξέρει ότι μια επιλογή ενός οικονομικά ευκατάστατου το πιο πιθανό να μην οδηγήσει σε κάτι σοβαρό, βαθιά μέσα της πιστεύει ότι αυτο μπορεί να ανατραπεί. Θέλει την ασφάλεια των χρημάτων και σκέφτεται ότι ίσως να έχει αυτό το κάτι που θα την κρατήσει στο πλαί του ευκατάστατου αυτού ανδρός.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟSkydiving, είσαι τολμηρός?

Χωρίς Σχόλια