Υγεία ή τεράστια σωματική διάπλαση? Ο άνθρωπος μέσα σε ένα χρόνο μεταλάχθηκε!!!

68
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα αναβολικά στεροειδή είναι ενώσεις που δρουν με τρόπο παρόμοιο με την ορμόνη τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη προκαλεί την ανάπτυξη των ανδρικών χαρακτηριστικών του φύλου και την αύξηση του μυϊκού ιστού. Μέσα σε ένα χρόνο και την χρήση κοκτείλ ουσιών κατάφερε το παρακάτω αποτέλεσμα!! Αλλά με τι κόστος?

Στο παρελθόν αθλητές όπως η Marion Jones βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση και επέστρεψαν μεττάλια και διακρήσεις. Οι αθλητές αναφέρετε οτι πλέον αντί να κάνουν ενέσεις ή να παίρνουν χάπια, χρησιμοποιούν τώρα κρέμες στεροειδών γιατί είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν. Η «Κρέμα» είναι ένα μείγμα αναβολικών σε μορφή κρέμας που έχει το πρεονέκτημα να μην ανιχνεύεται επειδή ακριβώς δεν επηρρεάζει την αναλογία τεστοστερόνης και επιτεστοστερόνης που είναι η αναλογία που μετράνε στα τεστ.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις όμως των στεροειδών στον οργανισμό των αθλητών;

Ψυχολογία.Ο Taylor Hooton απο το Ντάλας του Τέξας, σταρ της σχολικής ομάδας baseball και με μια ενδεχόμενα λαμπρή καριέρα, αυτοκτόνησε στα 16 από κατάθλιψη λόγω συστηματικής χρήσης στεροειδών και Clomid ένα χάπι που οιστρογόνων.

Καρδιαγγειακό σύστημα.Τα στεροειδή αυξάνουν την πίεση του αίματος, τη μάζα της καρδιάς, την κακή χοληστερίνη. Μακροπρόθεσμα μεταφράζεται σε αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εμφράγματος.

Ήπαρ.Τα στεροειδή επιβαρύνουν το ύπαρ και ευθύνονται για την δημιουργία κοιλοτήτων αίματος και διαφορων καλοήθεις ή κακοήθεις όγκων.

Αναπαραγωγικά όργανα. Λόγω της περίσσειας της τεστοστερόνης, διακόπτεται η παραγωγή ορμονών που ελέγχουν τη λειτουργία των όρχεων και της ωοθήκης στις γυναίκες. Σαν αποτέλεσμα τα επίπεδα σπερματοζωαρίων πέφτουν και προκαλείται η σμίκρυνση των όρχεων στους άντρες ενώ για τις γυναίκες αυτό σημαίνει διογκωμένες κλειτορίδες και πιο σύντομοι κύκλοι ωορηξίας.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

Χωρίς Σχόλια