Το επόμενο στοίχημα της Νικόλ Κυριακοπούλου!!!

4
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είκοσι μέρες διακοπές θα κάνει η Νικόλ Κυριακοπούλου, ύστερα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πεκίνο, και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Αμερική.

Αυτό αποκάλυψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο Επί Κοντώ στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την προετοιμασία της για αγώνες τέτοιου επιπέδου και τον συναγωνισμό της με τις συναθλήτριες και όχι τις «αντίπαλές» της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Νικόλ Κυριακοπούλου στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Για το πώς διαχειρίζεται την επιτυχία εν όψει ενός ακόμη μεγάλου ραντεβού:

«Αυτό έχει να κάνει με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και τις συζητήσεις που έχεις μαζί τους. Με έχει βοηθήσει η οικογένειά μου, ο άντρας μου και έχουμε κάνει ατέλειωτες συζητήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Για το πώς θα σας το λέω σωστά, για να το καταλάβετε. Με τον άντρα μου συζητάμε διάφορα και μέσα από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει έχω βελτιώσει πολλά πράγματα. Από όταν ήμουν παιδί, μέχρι τη στιγμή που με γνωρίσατε και τώρα έχω αλλάξει αρκετά».

Για τον ανταγωνισμό με αθλήτριες υψηλού επιπέδου και τη «μάχη» κατά τη διάρκεια του αγώνα:

«Δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλες. Η δική μου φιλοσοφία είναι πάμε στον αγώνα και κοιτάμε μόνο τη δική μας εμφάνιση. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξει αντίπαλες, αλλά είμαστε συναθλήτριες. Η κάθε κοπέλα κάνει τη δική της προσπάθεια και αξίζει να πάει καλά. Όλο αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και έτσι αρχίσαμε να βγαίνουμε στο εξωτερικό με τον προπονητή μου».

Για τις διακοπές της και πότε θα επιστρέψει στη ρουτίνα της:

«Θα πάω στην Θεσπρωτία, στη συνέχεια στις Σέρρες και μετά θα πάω στην Ξάνθη. Από τώρα σε είκοσι μέρες θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία».

Για τον επόμενο μεγάλο της στόχο:

«Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουμε τον Κλειστό Στίβο στην Αμερική, είναι μία επίσης σημαντική διοργάνωση για εμένα, επειδή δεν έχω πάει όπως θα ήθελα να πάω, επειδή είναι και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θα είναι τον επόμενο Μάρτιο. Είναι ένα στοίχημα για τον εαυτό μου. Φέτος είχα βάλει στόχο να σταθεροποιηθώ σε συγκεκριμένα ύψη. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ σημαντική και μου έδωσε βάσεις για την επόμενη σεζόν».

Για το πώς χαλαρώνει πριν από τον αγώνα:

«Κάνω συνηθισμένα πράγματα. Θα πάω το πρωί να φάω το πρωινό μου, να πάρω τα πράγματα μου, τον εξοπλισμό μου και ό,τι μου χρειάζεται και στη συνέχεια θα πάω να φάω το μεσημεριανό μου και ό,τι άλλο αφορά την προετοιμασία ενός αθλητή πριν από έναν αγώνα».

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

Χωρίς Σχόλια

Απαντήστε

nineteen − three =