Και δεύτερο κρούσμα ντόπινγκ!!! Αποκαλύψεις για τους “ντοπαρισμένους” Έλληνες ”σούπεραθλητές”

17
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για δεύτερο κρούσμα ντόπινγκ μέσα σε λίγες ημέρες που αφορά…

Ελληνίδα αθλήτρια, ενημέρωσε η IAAF τον ΣΕΓΑΣ, μετά από επανεξέταση δείγματος και μάλιστα όταν επίσης έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο λόγος για την άλτρια του επί κοντώ, Αφροδίτη Σκαφίδα, κατά της οποίας ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας, μετά την σχετική ενημέρωση που είχε από την IAAF, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

Η IAAF ενημέρωσε την ομοσπονδία πως βρέθηκε θετικό δείγμα της αθλήτριας από επανέλεγχο, που έγινε σε δείγμα που είχε παρθεί το 2005 και ζήτησε την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η ομοσπονδία θα προχωρήσει στις νόμιμες από τους κανονισμούς διαδικασίες.
Πάντως δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση από τον ΣΕΓΑΣ, όπως πότε και που διενεργήθηκε ο συγκεκριμένος έλεγχος και ποια είναι η ουσία που ανιχνεύθηκε στο δείγμα της μετά από 10 και πλέον χρόνια.

Η 33χρονη Σκαφίδα έχει αποχωρήσει από τους στίβους εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, ενώ δεν έχει κερδίσει διεθνείς τίτλους, αλλά διετέλεσε Πανελληνιονίκης του επί κοντώ.

Πριν λίγες ημέρες η IAAF είχε ενημερώσει τον ΣΕΓΑΣ για θετικό δείγμα και της Πηγής Δεβετζή, μετά από επανέλεγχο και εναντίον της έχει επίσης κινηθεί πειθαρχική διαδικασία.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

Χωρίς Σχόλια

Απαντήστε

6 − one =