Η συγκλονιστική ατάκα προσφυγοπούλας που «πάγωσε» Κλούνεϊ – Αλαμουντίν!!!

25
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εμβρόντητοι έμειναν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν όταν Σύροι πρόσφυγες, τους οποίους επισκέφθηκαν, περιέγραψαν τις φρικαλεότητες που έζησαν στην πατρίδα τους, πριν πάρουν το δρόμο αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Το λαμπερό ζευγάρι συναντήθηκε με τρεις οικογένειες προσφύγων στο Βερολίνο και άκουσε τις ιστορίες των ανθρώπων που ξεριζώθηκαν, αλλά και μοιράστηκε μαζί τους τις δικές του εμπειρίες.

«Περίμενα να πεθάνω. Τα παιδιά μου έτρεμαν. Τους είπα ότι το μόνο που ήλπιζα ήταν να πεθάνουμε από τις σφαίρες και να μην μας αποκεφαλίσουν. Αυτό θα ήταν το έλεος του θεού», είπε μία προσφυγοπούλα, κάνοντας τον ηθοποιό και την δικηγόρο να «παγώσουν».

Με καταγωγή από τον Λίβανο, η Αμάλ είχε τη δική της ιστορία: «η οικογένειά μου έφυγε από έναν πόλεμο και ήμασταν τυχεροί που μας δέχθηκε μία ευρωπαϊκή χώρα το 1982, όταν η βία ήταν πραγματικά άσχημη. Ελπίζω και εσείς να καταφέρετε να γυρίσετε σε μία ελεύθερη και ασφαλή Συρία», είπε.

«Το σοκαριστικό για εμένα δεν είναι ότι συνέβη, αλλά ότι συνεχίζει να συμβαίνει για πέντε χρόνια», ανέφερε ο Τζορτζ για τον πόλεμο στη Συρία και κατέθεσε τη δική του εμπειρία. «Είμαι ιρλανδικής καταγωγής και πριν από 100 χρόνια οι πρόγονοί μου ήταν πρόσφυγες. Για χρόνια, οι Ιρλανδοί ήταν αντιμέτωποι με απαίσια συμπεριφορά στις ΗΠΑ, αλλά οι Αμερικανοί έμαθαν να μας αποδέχονται. Δεν είμαστε καλοί στο να θυμόμαστε ποιοι είμαστε. Είμαι εδώ για να θυμίσω ποιοι είμαστε: είμαστε εσείς!», ανέφερε.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

Χωρίς Σχόλια

Απαντήστε

1 × 1 =