Η επιστήμη αποκαλύπτει σε αυτό το βίντεο πως θα ζούμε σε 1000 χρόνια από τώρα!!!

22
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η επιστήμη μας έχει δείξει πώς θα είμαστε σε χίλια χρόνια, και παραδόξως, αυτή η μελέτη θα σας πείσει με κάθε ένα από τα αποτελέσματα. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό!

Φανταστείτε τον κόσμο στον οποίο ζείτε ένα πρέπει να εξελίσσονται όλα  λόγω της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Από το σκεπτικό είναι τόσο ASAPScience, μαζί με κάποια καναδικά πανεπιστήμια, αποκάλυψαν τα εξής.

Θα δούμε γενετικές παραλλαγές, όπως διαφορές στο χρώμα του δέρματος και των οφθαλμών ή εκείνες όπου τα νανορομπότ αποτελούν μέρος του ανθρώπινου σώματος  χάρη στην ιατρική επιστήμη.

Οι μελέτες δείχνουν ότι μέχρι το 2050 οι άνθρωποι θα έχουν ελαφρώς πιο σκούρο δέρμα, και τα μάτια μας θα έχουν ένα κοκκινωπό χρώμα, λόγω του τρόπου ζωής που ακολουθούμε.

Ψηλός, λεπτός, έξυπνος, όμορφος, κόκκινα μάτια, ισχυρότερος και νανο-ρομπότ στο εσωτερικό του σώματος, όπως έχουν προγραμματιστεί οι αλλαγές της ανθρώπινης φυλής .

Περαιτέρω είπε ότι με αυτές τις αλλαγές τα μελλοντικά μωρά θα γεννηούν με υψηλό πνευματικό δυναμικό σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται από τον Dr Alan Kwan, γενετικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του San Luis στην Ουάσιγκτον.

Για να αποδείξει αυτές τις αλλαγές, Kawn δημιούργησε ένα πρωτότυπο για μια σειρά από εικόνες για να δείξει την πιθανή ανθρώπινη εξέλιξη με βάση τις αλλαγές των τελευταίων 1000 χρόνων.

Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στην υπερβολική ανάγκη που έχουν οι άνθρωποι σε σχέση με τις πραγματικές τους ανάγκες.

Αυτό είναι το βίντεο που δημιουργήθηκε από την ASAPScience και εξηγεί τις αλλαγές:

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

Χωρίς Σχόλια

Απαντήστε

eighteen + 14 =