Η απάντηση του Β. Παπακωνσταντίνου για τα 16.500 ευρώ της Ξάνθης μέσω Βουγλαρίας!!!

36
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την δική του απάντηση έδωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μετά το σάλο που προκλήθηκε σχετικά με τα 16.500 ευρώ που πληρώθηκε μέσω… Βουλγαρίας για τη συναυλία  που έδωσε στις αρχές του Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη στο πλαίσιο των Γιορτών της Παλιάς Πόλης.

«Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημοσιογράφο με «Δ» που μου έβαλε ιδέες που δεν τις είχα. Η εταιρεία που συνεργάζομαι χρόνια και κάνω συναυλίες μαζί της, συνεργάστηκε με το πνευματικό κέντρο του Δήμου Ξάνθης και προχθές έμαθα ότι συνεργάζεται με μια βουλγάρικη εταιρεία. Ιδέα δεν είχα, ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Εάν το ήξερα θα είχα αντιδράσει. Όμως, όλα αυτοί οι άνθρωποι τα έκαναν κανονικά, τυπικά. Όσο αφορά στις αμοιβές, μπορείτε να πάτε στην Εφορία Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου, όποια και αν είναι αυτή. Δεν είμαι ανιχνευτής εταιρειών. Πάω την τελευταία στιγμή, γιατί έρχομαι από άλλη πόλη, τραγουδάω και φεύγω. Δεν είναι δυνατόν να ήξερα τι συμβαίνει, πώς έχουν βρει τα οικονομικά τους και λοιπά. Δεν ήξερα καν την εταιρεία αυτή, αγνοούσα και την ύπαρξή της στην υπόθεση. Προχθές το έμαθα» ανέφερε ο καλλιτέχνης.

Ερωτηθείς μάλιστα ποιο είναι το ποσό που πήρε για τη συγκεκριμένη συναυλία απάντησε: «Είναι ακριβώς τα μισά. Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ανθρώπων».

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

Χωρίς Σχόλια

Απαντήστε

18 − 5 =