Εύη Βατίδου: Η σχέση της με τον Αλέξη Κούγια σήμερα, οι πλαστικές και η τηλεόραση!!!

32
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όλα όσα αποκάλυψε η σταρ Ελλάς του 1999.

Καλεσμένη στο «The 2night Show» βρέθηκε η Εύη Βατίδου, το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου, και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δες τις είπε για…

…την σχέση της με τον Αλέξη Κούγια:
«Μακάρι να είχαν πάει όλα καλά στη ζωή μου και η επιλογή μου εκείνη την εποχή να ήταν η σωστή και να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο ακόμα μαζί. Τώρα που επικρατεί λογική και υπάρχει εξυπνάδα και από τις δύο πλευρές ο στόχος μας είναι η καλύτερη αγωγή και το μεγάλωμα τον παιδιών. Εγώ με τον Αλέξη πλέον δεν τσακώνομαι, αυτά που συνέβαιναν όταν ήμασταν μαζί δεν συμβαίνουν πια. Χαίρομαι που είμαστε χωρισμένοι γιατί ήταν τόσοι πολλοί οι καβγάδες εκείνη την εποχή… Δύσκολα θα ξαναήμουν ζευγάρι με τον Αλέξη».

…τα οικονομικά της:
«Αυτή η πενταετία ήταν λίγο δύσκολη για όλους μας. Δόξα τω Θεώ όμως δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν παραπονιέμαι κι εγώ, τι να πει και ο κόσμος που είναι άνεργος. Δεν έχω πρόβλημα για τα προς το ζην, με βοηθάει ο Αλέξης».

…της πλαστικές:
«Δεν έχω κάνει πλαστικές. Θα κάνω πράγματα για να μπορέσω να κρατήσω την ομορφιά μου και την αξιοπρέπεια μου».

…την τηλεόραση:
«Η τηλεόραση κάποιες φορές μου έκανε πολύ καλό, κάποιες πολύ κακό. Όταν η τηλεόραση άρχισε να ασχολείται με την προσωπική μου ζωή και τη χρησιμοποίησα για διάφορους λόγους, εκεί νομίζω ότι ήταν το κακό που μου έκανε. Πίστευα ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να λύσω κάποια πράγματα. Εκεί την πάτησα».

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

Χωρίς Σχόλια

Απαντήστε

five × 2 =