Είχε πάρει ισχυρό αναλγητικό πριν πεθάνει ο Πρινς – Τι έδειξε η νεκροψία!!!

9
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τις φήμες που θέλουν τον Πρινς να «έφυγε» εθισμένος στα παυσίπονα φαίνεται πως επιβεβαιώνουν οι πρώτες πληροφορίες από τα αποτελέσματα της νεκροψίας στον τραγουδιστή!

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Πρινς -που ξεψύχησε στο σπίτι του, σε ηλικία 57 ετών, στις 21 Απριλίου- είχε πάρει υπερβολική δόση Percocet, ενός αναλγητικού με ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους οξείς πόνους που είχε στο ισχίο του.

Επικαλούμενα πηγές που έχουν γνώση των ερευνών, αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την Πέμπτη πως ο ιατροδικαστής βρήκε ίχνη του Percocet στο αίμα του τραγουδιστή, ενώ ο αριθμός των ερυθρών αιμοσφαιρίων του ήταν πολύ χαμηλός, σε επικίνδυνα επίπεδα, ένδειξη του ότι ήταν άρρωστος.

Εκπρόσωπος του γραφείου του ιατροδικαστή που διεξήγαγε τη νεκροψία, απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις παραπάνω πληροφορίες, καθώς η έρευνα για το μοιραίο συμβάν είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Πάντως, μέχρι να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ουδείς μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή…

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

Χωρίς Σχόλια

Απαντήστε

2 × 5 =