Αντωνία Καλλιμούκου: Μίλησε ανοιχτά για τον γάμο και τον αγαπημένο της Θοδωρή Μισόκαλο!!!

50
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια παραδέχτηκε τη σχέση της δημόσια.

Η Αντωνία καλλιμούκου πριν λίγες μέρες φόρεσε νυφικό και περπάτησε στην πασαρέλα. Στο κοινό βρισκόταν ο νέος της σύντροφος, Θοδωρής Μισόκαλος, ο οποίος την καταχειροκρότησε.

Η ίδια μίλησε στις κάμερες που υπήρχαν στην επίδειξη και παραδέχτηκε πως αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται τον γάμο αλλά δεν αποκλείει να παντρευτεί στο μέλλον.

«Άλλο έρωτας, άλλο γάμος, δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο. Σας μιλώ για τώρα, όχι για το μέλλον. Δεν έχουν να κάνον με φόβο αυτά, αλλά με επιλογή. Ο έρωτας είναι κάτι πολύ όμορφο και πρέπει να φαίνεται. Τα κακά δεν πρέπει να φαίνονται και να γίνονται».

Έχει άγχος που είναι αδερφός της Ελένης Μενεγάκη:«Όχι, παιδιά. Δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο, είναι ανεξάρτητος άνθρωπος. Με κέρδισε στον Θοδωρή ο χαρακτήρας του και η παιδική του ψυχή. Όλα παίζουν το ρόλο τους.»

Θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση; Θ αήθελε να είναι ξανά στην εκπομπή της Ελένης; «Θα ήθελα να κάνω κάτι που να με εκφράζει, να μου ταιριάζει και να με κάνει να νιώθω όμορφα. Δεν ξέρω παιδιά, δεν μπορώ να σας τα πω γιατί δεν έχω απαντήσεις γι’ αυτά.».

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

Χωρίς Σχόλια

Απαντήστε

fifteen + twenty =